KINDERCOACH OP SCHOOL

 WEKELIJKS MEER AANDACHT VOOR JOUW KINDEREN OP SCHOOL

Op jouw school verdeelt de leerkracht zijn/haar aandacht over een grote groep kinderen waardoor één-op-één begeleiding soms een uitdaging is.  Hoe fijn is het dan dat een kindercoach wekelijks wél die aandacht aan het kind kan geven? Samen kijken we waarom de leerling vastloopt en hoe we de mindset kunnen trainen.

Wat kan ik betekenen?

Één-op-één mindsetcoaching voor leerlingen
Systeemgericht werken met leerkrachten

De leerkracht heeft te maken met het systeem van de school. Dat betekent samenwerken met de leerling, ouders, collega’s en directie. Dit vraagt veel. Ze worden weleens uitgedaagd en soms gedwongen om naar zichzelf te kijken.
Samen kijk ik met de leerkracht naar de diverse rollen, naar de dynamiek in de groep en gaan we op zoek naar wat er nodig is om met nog meer plezier het werk uit te voeren.

Vragen voor de leerkracht zijn bijvoorbeeld; Wie ben ik? Wat vraagt dit systeem van mij?

KRAGT training

Als kinderen zichzelf beter kennen, hebben ze een sterke basis voor hun verdere ontwikkeling. Het kind leert zijn eigen grenzen kennen en die van anderen herkennen en respecteren. Ook is er aandacht voor hoe je kunt omgaan met emoties, faalangst of onzekerheid. Je leert hoe je goed voor jezelf en de ander zorgt.

Het kind leert zijn eigen talenten en kwaliteiten beter kennen én in te zetten, waardoor het zelfvertrouwen en de eigenwaarde toeneemt!

Ondersteuning van IB'er

Meer weten of aanmelden?

 

Neem contact met mij op om al jouw vragen te stellen over de coaching die ik kan bieden op jouw school. 

Mijn contactgegevens

Email

info@kindercoachpraktijkputten.nl

Telefoon

06-36062056

Adres

Klaproosstraat 20 
3882 GD
Putten