Tarieven

ONTDEKTRAJECT € 120,-

Na het telefonische kennismakingsgesprek is het ontdektraject de eerste stap.
Dit traject bestaat uit twee afspraken die plaatsvinden in mijn praktijkruimte in De Korenbloem:

  • Een ontdekgesprek met ouders (max. 1 uur). Tijdens dit gesprek spreek ik het liefst met beide ouders om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jullie kind.
  • Een kennismakingssessie met het kind (max. 1 uur). Tijdens de kennismakingssessie werk ik alleen met jullie kind en sluiten één of beide ouders het laatste gedeelte van de sessie aan.

Tijdens dit traject gaan we samen op zoek naar antwoorden op de volgende vragen:
Wat is de huidige situatie? Waar is hulp nodig? Wat is de wens van de ouders? Wat is de wens van het kind?

Jouw investering: €120,-

Wil je hierna verder op weg naar een positieve verandering voor jou en je kind? Dan starten we met de coachingInformatie hierover is te vinden onder het tabblad Coachblokken.

COACHBLOKKEN € 230,-

Na het ontdektraject start de coaching.
Dit krijg je allemaal tijdens een coachblok:

  • 3 coachsessies met jouw kind (1 uur per sessie) waarin ik 100% aandacht heb voor jouw kind
  • Een gesprek bij voorkeur met beide ouders (1 uur)
  • Informatie, tips, handvatten, oefeningen en inzichten passend bij de hulpvraag en de wens(en)
  • Alle materialen
  • Terugkoppeling aan beide ouders van elke sessie (via mail)

Het kan zijn dat 1 coachblok voldoende is om een mooie verandering in gang te zetten bij jouw kind. Maar wellicht zijn er meerdere coachblokken nodig.

Het coachen op deze manier geeft jou, je kind en mij de vrijheid om per blok te bekijken wat er nodig is. Mocht een nieuw coachblok niet nodig blijken, maar wil je een losse sessie boeken dan geldt een uurtarief van € 65,-.

Jouw investering: € 230,- per coachblok

OUDERCOACHING € 175,-

Er zijn ook ouders die graag zelf gecoacht willen worden. Na de telefonische kennismaking starten we met de coachsessies.

Ik werk in coachblokken van 3 sessies. Dit is wat je allemaal krijgt tijdens een coachblok:

  • 3 coachsessies van 1 uur in mijn praktijk waarin ik 100% aandacht heb voor jou
  • Informatie, tips, handvatten, oefeningen en inzichten passend bij jouw hulpvraag en jouw wens(en)

 Het kan zijn dat 1 coachblok voldoende is om een mooie verandering in gang te zetten, maar wellicht zijn er meerdere coachblokken nodig.

Het coachen op deze manier geeft jou en mij de vrijheid om per blok te bekijken wat er nodig is. Mocht een nieuw coachblok niet nodig blijken, maar wil je een losse sessie boeken dan geldt een uurtarief van € 65,-.

Jouw investering voor 3 sessies : €175,-

KRAGT TRAINING € 165,-

De KRAGT-training wordt gegeven in Putten en bestaat uit vijf lessen van twee uur. De training vindt plaats in groepjes van minimaal 4 en max. 8 kinderen.

De training kost € 165,-. Dit is inclusief een evaluatie met één of beide ouders/verzorgers, alle materialen, drinken, wat gezonds en wat lekkers.

De volgende training is begin 2022.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

COACHING OP SCHOOL

Op jouw school verdeelt de leerkracht zijn/haar aandacht over een grote groep kinderen waardoor één-op-één begeleiding soms een uitdaging is. Hoe fijn is het dan dat een kindercoach wekelijks wél die aandacht aan het kind kan geven? Samen kijken we waarom de leerling vastloopt en hoe we de mindset kunnen trainen.

De leerkracht heeft te maken met het systeem van de school. Dat betekent samenwerken met de leerling, ouders, collega’s en directie. Dit vraagt veel. Ze worden weleens uitgedaagd en soms gedwongen om naar zichzelf te kijken.
Samen kijk ik met de leerkracht naar de diverse rollen, naar de dynamiek in de groep en gaan we op zoek naar wat er nodig is om met nog meer plezier het werk uit te voeren. Vragen voor de leerkrachtzijn bijvoorbeeld; Wie ben ik? Wat vraagt dit systeem van mij?

Neem contact met mij op om al jouw vragen te stellen over de coaching die ik kan bieden op jouw school.

Bij de tarieven zit het volgende inbegrepen:

– Limonade, thee en/of koffie
– Materialen
– Voorbereidingstijd
– Advies en/of tips voor thuis

Je ontvangt na onze eerste afspraak een betaalverzoek en indien gewenst een digitale factuur. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden verzet. 

Bij annuleringen korter dan 24 uur van tevoren wordt de afgesproken tijd in rekening gebracht. Op alle contacturen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Verwijzing, vergoeding en betaling

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig en er is momenteel geen wachtlijst waardoor uw kind snel geholpen kan worden en op korte termijn resultaten boekt. Kindercoaching wordt meestal niet door de zorgverzekeraars vergoed.

Je kunt het beste persoonlijk contact opnemen met jouw zorgverzekeraar en omschrijven waarvoor de coaching noodzakelijk is en wat de voordelen ervan zullen zijn. Tevens kunnen coachingkosten als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoons Gebonden Budget (PGB) of uit een zorgarrangement dat door de school kan worden betaald.

Neem hiervoor contact op met de IB-er (intern begeleider) van de school van uw kind.

Er kan in termijnen worden betaald. 

Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars.
Op de coaching van Kindercoachpraktijk Putten zijn de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van toepassing.

Mijn contactgegevens

Email

info@kindercoachpraktijkputten.nl

Telefoon

06-36062056

Adres

Klaproosstraat 20 
3882 GD
Putten