OVER MIJ

Graag stel ik mij even voor…

Plannen, regelen, administratie.. Het past helemaal bij wie ik ben.

De afgelopen 19 jaar (en nog steeds) heb ik dan ook altijd met veel plezier gewerkt, maar toch kriebelde het.

Ik was zoekende naar “iets” wat mij meer voldoening zou geven. Maar wat? Door mijn enthousiasme vond ik elke keer iets dat ik leuk vond, maar wat het niet helemaal bleek te zijn.

Na diverse workshops en trainingen te hebben gevolgd vanwege de (toen nog) ontwikkelingsachterstand van mijn dochter merkte ik hoe fijn het was om als ouder betrokken te worden, beter te leren communiceren en vooral om te zien hoe je kind zich beter kan uiten en zich daardoor fijner voelt.

In 2018 vond ik het: Kindercoaching! Ik hou van kinderen, van hun enthousiasme, van hun dromen en hun verhalen. En wat blijkt? Het past bij mij. Net als mijn open houding, mijn nieuwsgierigheid, mijn hooggevoeligheid, mijn creativiteit en mijn humor.

 

Mijn wens voor alle kinderen is dat ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Met hun verhalen, blijdschap en hun stralende ogen. Hun magische dromen, eigen ideeën, oprechtheid en speelsheid. Liefdevol begeleid door hun omgeving en wellicht een stukje door mij. Ik luister, moedig aan en ben er. Ik denk niet in hokjes maar in hartjes.

Ik ben de moeder van Melvis. De vriendin van Thomas. Ik ben 37 jaar. Ik ben Mariska.

 

Vol trots en met veel passie ben ik in 2019 gestart met Kindercoachpraktijk Putten.

Mijn contactgegevens

Email

info@kindercoachpraktijkputten.nl

Telefoon

06-36062056

Adres

Klaproosstraat 20 
3882 GD
Putten